Ο Κώστας Καζάκος

διαβάζει…

Ρίτσο, Λειβαδίτη, Αναγνωστάκη

 

Ο Κώστας Καζάκος διαβάζει… Ρίτσο, Λειβαδίτη, Αναγνωστάκη

Ο εκλεκτός ηθοποιός με την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση διαβάζει ποιήματα τριών από τους πιο σημαντικούς έλληνες ποιητές, του Γιάννη Ρίτσου, του Τάσου Λειβαδίτη, και του Μανώλη Αναγνωστάκη.

H απόδοση των ποιημάτων, με το γνώριμο ηχόχρωμα της φωνής του καθηλώνει τον ακροατή για 65:54 που είναι και η συνολική διάρκεια του ηχογραφημένου λόγου ο οποίος πλαισιώνεται με πρωτότυπες μουσικές ενότητες.

Το έτος 2009 είναι αφιερωμένο στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο, έναν ποιητή που άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, τόσο σε ποσότητα όσο και ποιότητα. Τα ποιήματα του που ακούγονται στο CD είναι: Ρωμιοσύνη (απόσπασμα), Γνωριμία-Οι Γερόντοι μας, Λίγο-Λίγο, Ωστόσο (Μακρονησιώτικα).

Ο Τάσος Λειβαδίτης είναι ένας πολύ σημαντικός ποιητής με γραφή πολύ αληθινή, με ανθρωπιά, και συναίσθημα, τα έργα του που συμμετέχουν σε αυτή την έκδοση είναι: Ο Άνθρωπος με το Ταμπούρλο, Αν θέλεις να λέγεσαι Άνθρωπος.

Τέλος ο Μανώλης Αναγνωστάκης ένας από τους κορυφαίους ποιητές μας που μέσα από τα ποιήματά του επιχειρείται η διαφύλαξη των ανθρωπιστικών συναισθημάτων και αξιών που χάνονται στο σύγχρονο κόσμο.

Tα ποιήματά του που περιλαμβάνονται στο CD είναι… Εδώ, Το Σκάκι, Μιλώ, Επίλογος, Εκεί…, Ο Νεκρός, Στ’ Αστεία παίζαμε…, Μια Τελική Συνάντηση, Άρχισε μια Σιγανή Βροχή, Γράψανε τ’ όνομά του.
Τη μουσική συνέθεσε ο Βαγγέλης Μπόντας.

Κυκλοφορεί σε καλαίσθητη συσκευασία που περιλαμβάνει τόσο το CD όσο και ένθετο βιβλιαράκι που περιέχει όλα τα ηχογραφημένα ποιήματα.

 
 

Ακούστε

 

bond-us 127 – ISBN:978-960-89634-6-7

 

Επιλέξτε:

Βιβλίο-Cd : 15,00 €

ή

Mp3 – Download : 10,00 €

10,0015,00

This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page