Ο Χρόνης Μίσσιος

διαβάζει

Χρόνη Μίσσιο

 

Ο Χρόνης Μίσσιος διαβάζει Χρόνη Μίσσιο

O δρόμος του επαναστάτη είναι μοναδικός και μοναχικός. Κάθε μέρα ήταν και η τελευταία της ζωής του. Κάθε μέρα, στη λίστα για το μεγάλο πέρασμα. Κάθε μέρα και μια απουσία. Στο βραδινό προσκλητήριο τα “παρών” όλο και λιγόστευαν… Πέτρινα χρόνια-σκληρά. Πιο σκληρά κι από την πέτρα που έσπαγε με τη βαριά μέχρι να γίνει χαλίκι. Χαλίκι που έστρωνε για να γίνουν δρόμοι που δεν οδηγούσαν πουθενά.

Πολύ… ταξίδεψε και “πολλών ανθρώπων είδεν άστεα”. Αμέτρητες οι μεταγωγές. Αρίστευσε στην… πατριδογνωσία! Αγωνίστηκε για μια πράσινη τόση δα, γραμμούλα, χαραγμένη στο τοίχο του λευκού κελιού του που τον τύφλωνε.

Οραματίστηκε μια κοινωνία που θα κάνει οίστρο της ζωής το φόβο του θανάτου…

Έπαιξε με το θάνατο συνεπαρμένος από τους μύθους του, από τα οράματά του, από την αγάπη του για τη ζωή, για τον άνθρωπο και τη λευτεριά του.

Ελεύθερος πια, καταπιάστηκε να ιστορήσει τη ζωή και την εποχή του. Ποταμός σοφίας τα λόγια του αποκαλύπτουν με τρόπο που συνταράζει, το αληθινό νόημα του προορισμού μας.

Οι πρωτότυπες ηχογραφήσεις του Χρόνη Μίσσιου αποτελούν 17 ενότητες με τίτλους: Θέλω να σου μιλήσω για τα παλιά, Ήμασταν όλοι μελλοθάνατοι, Σαν κάναμε τους βράχους χαλίκι, Κάθε άνθρωπος μια ξεχωριστή ιστορία, Οίστρος της ζωής-ο φόβος του θανάτου, Επιτέλους άνθρωπος, Η μεγαλύτερη απώλεια και μοναξιά, Κάθε πρωινό μία έκπληξη-Κάθε νύχτα ένα μεγάλο μυστήριο, Η ηλιαχτίδα, Στην απομόνωση, Στο ηλιακό, Πώς φτώχυναν όλα, Η ζωή μας μια φορά μας δίνεται, Η μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, Το σύστημα του παραλόγου, Υποταγή της γλώσσας-Υποταγή του ανθρώπου, Το αλάθητο μιας μαργαρίτας.

Οι πρωτότυπες μουσικές γέφυρες είναι του Βαγγέλη Μπόντα.
Η έκδοση κυκλοφορεί σε καλαίσθητη συσκευασία που περιλαμβάνει τόσο το CD, (Διάρκειας 79:56) όσο και το βιβλίο 50 σελίδων με το γραπτό κείμενο.

 
 

Ακούστε

 

 

bond-us 126 – ISBN:978-960-89634-5-0

 

Επιλέξτε:

Βιβλίο-Cd : 15,00 €

ή

Cd : 12,00 €

ή

Mp3 – Download : 10,00 €

10,0015,00

This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page