Ο Χρήστος Γιανναράς

διαβάζει

Παπαδιαμάντη, Ελύτη και δικά του τεχνήματα.

 

Ο Χρήστος Γιανναράς διαβάζει Παπαδιαμάντη, Ελύτη και δικά του τεχνήματα.

Η μελωδική και πλούσια γλώσσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η μοναδική ευαισθησία και κοφτερή διείσδυση του νομπελίστα ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη και οι φιλοσοφικοί στοχασμοί του καθηγητή της φιλοσοφίας κ. Χρήστου Γιανναρά αληθινά διαμάντια της νεοελληνικής γραμματείας, συνδυάζονται μοναδικά, στη νέα σειρά βιβλίων-CD με τίτλο “Λόγου Χάριν”, που κυκλοφορεί από τη bond-us music.

Ο Χρήστος Γιανναράς, με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του, διαβάζει Παπαδιαμάντη, Ελύτη και δικά του τεχνήματα, καθηλώνοντας και σαγηνεύοντας τον ακροατή.

Τα κείμενα παρουσιάζονται σε ενότητες που γεφυρώνουν πρωτότυπες μουσικές γέφυρες του Βαγγέλη Μπόντα, ολοκληρώνοντας το ακρόαμα. Η διάρκεια του CD είναι 75:32.Το έργο είναι συσκευασμένο σε κομψή κασετίνα που περιέχει σε ένθετο βιβλιαράκι και το γραπτό κείμενο.

Με τη νέα αυτή σειρά με τίτλο “Λόγου Χάριν”, ο παραγωγός και εκδότης, εισάγει νέο ήθος και ύφος στο χώρο της κίνησης των ιδεών κι αναμφίβολα ένα νέο τρόπο προσέγγισης της ελληνικής γλώσσας, της πιο μεστής και ολοκληρωμένης γλώσσας του πλανήτη.

 
 

Ακούστε

 
 

bond-us 123 – ISBN:978-960-89634-1-2

 

Επιλέξτε:

Βιβλίο-Cd : 15,00 €

ή

Mp3 – Download : 10,00 €

10,0015,00

This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page