Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

«Μια άλλη άποψη»

 

>Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος – «Μια άλλη άποψη»” width=”150″ height=”150″></a></p>
<p class=Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος σε μια μοναδική ηχογράφηση αφηγήσεων, ομιλιών, στοχασμών που κυκλοφορεί από τη bond-us music με τη φωνή του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου.

Μια κορυφαία παγκόσμια προσωπικότητα, Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος μεταδίδει μέσω ενός CD, τον φιλοσοφικό, θεολογικό και κοινωνικό-ουμανιστικό στοχασμό του. Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος αποδίδει με μοναδικό τρόπο, με το γνώριμο ηχόχρωμα της φωνής του, δώδεκα ανθολογημένα κείμενα από την συγγραφική του πορεία, τα οποία περιλαμβάνονται και σε ένθετο 40 σελίδων που συνοδεύει το CD.

Η “Άλλη άποψη” του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, έρχεται με λόγο στέρεο, απλό, ήρεμο να εμψυχώσει, να παρηγορήσει, να αποφορτίσει. Λόγος που γαληνεύει και ανυψώνει την ψυχή, οδηγώντας την στη μοναδική συμπαντική διάσταση: Την αγάπη.

Τα δώδεκα ανθολογημένα αποσπάσματα φέρουν τους τίτλους:
Περισσότερες προσφορές ζωής-Αυτονόητα και όνειρα-Προς μια διαφορετική παγκοσμιοποίηση-Υπέρβαση του θανάτου-Προς μια νέα Ευρώπη-Και ιδού εγώ με υμών ειμί-Ειρήνη και ανεξιθρησκία-Αναζητώντας τέσσερις μεγάλες αξίες ζωής-Σοφία, Ελευθερία, Αγάπη, Πίστη-Αντί επιλόγου-Το δίλημμα.

Η διάρκεια του CD είναι 68:43 και τα κείμενα διανθίζονται από πρωτότυπα ηχογραφημένες γέφυρες μουσικών έργων.

 
 

Ακούστε

 

bond-us 122 – ISBN:978-960-89634-0-5

 

Επιλέξτε:

Βιβλίο-Cd : 15,00 €

ή

Mp3 – Download : 10,00 €

10,0015,00

This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page